neljapäev, veebruar 09, 2006

Loominguline Triinu

Triinule meeldib värvida ja joonistada. Umbes aasta vanuselt joonistas ta rasvakriitidega: põhiliselt ustele ja seintele. Ja ma ei keelanud eriti ka, sest nii on jälle üks põhjus remondi tegemiseks juures. Umbes poolteiseselt hakkas ta rasvakriitide ja vildikatega joonistama paberile ja põrandale (õnneks on see ainult PVC). Seejärel üritas Triinu Tweenisid värvida, et ma saaksin talle siis need välja lõigata ja näpunukke teha.

Paar kuud tagasi ostsin Triinule guaššvärvid (tegelikult oleksin muidugi pidanud ostma näpuvärvid) ning sellest ajast saadik on need vaieldamatult tema lemmikud. Alguses segas ta lihtsalt värve omavahel, seejärel hakkas ka paberi peale midagi joonistama. Siis leidis, et on tore värvitopsidesse vett valada ja siis vett jälle välja valada ning nii kogu esik üle ujutada. No ja praegune lemmiktegevus on siis ennast värvida.

1 kommentaar:

oravake ütles ...

Hoo, kui tuttav tunne. :) Meie noormees võõpas endal eile juuksed punaseks - ka guassvärviga. Praegu aga, voodis ja haige, nagu ta meil on, leidis, et lööve peab ka ikka olema, ja võõpas enda näo vildikatega kirjuks. Õnneks on mahapestav värv. :P Köögiseinte värvimise olen samal põhjusel kaugemasse tulevikku lükanud - ikka leiab poiss, et oleks vaja hoogsamat käejoont harjutada, ja kus siis ikka mujal, kui köögiseinal, eksole.