neljapäev, veebruar 16, 2006

Alustasin pärast Triinu sündi esimese suurema projektiga. Seekord siis on suur soov rajada lastele mänguväljak, sest Kultuuriministeerium on lausa vastava konkursi välja kuulutanud. Et ma ise olen suure õhinaga asja sees, lõi mind ausalt öeldes tummaks kolleegi (mdx kellel endal on neli last) küsimus: "Miks sa seda mänguväljaku projekti nii hirmsasti teed? Kas sellepärast, et sul endal on laps?"
Appi! Loomulikult teen ma seda selleks, et mu lapsel oleks, kus mängida: meie omavalitsuses ei ole ju ühtegi avalikku laste mänguväljakut. Ja kõige enam motiveeritud oled sa ju ikka siis kui mingi probleem sind ennast otseselt puudutab. Ja teiseks oleksin tahtnud talle seda otse öelda, et kes siis veel teeb kui mitte mina: meie omavalitsus on väike ja ega neid projekti tegijaid siin nii väga võtta ei ole. Tööl käivatel inimestel pole aega sellist projekti teha ja kodus olevatel emmedel ei ole vastavat infot, oskusi, teadmisi jne. Ehk läheb õnneks ja saame projektile rahad peale.
Aga Kiku on ikka väga fantastiline! PALJU ÕNNE!

4 kommentaari:

Elsa ütles ...

Twelve points aktiivsuse eest! :)

Sots ütles ...

*punastab*

krista ütles ...

väga super!!!!
Meil siin ka tahetakse plusse koguda, et me teeme teile veel mänguväljakuid!..... meil on neid aga piisavalt... aga hoidku parem neid korras!!!
Ettepanek... kui projekti juba kirjutada, siis pane kirja, et VÄGA OLULINE on ka hooldus... kui mõni kiik läheb katki või redelil pulk.

Kahju lapsest kui kiigeni jõudes avastad, et see katki on läinud

Sots ütles ...

Nu meil on nii väike koht, et kui kavõi üks redelipulk katki läheb/ lõhutakse, siis on see järgmisel päeval kõigil teada ja "asjaomased istantsid" asuvad kohe ka selle parandamist organiseerima.