teisipäev, november 15, 2005

Poolikud uned ja tööd

Laps ei maga öösel. See tähendab, et enamasti ta küll magab, aga mina ei saa magada. Üks vähkremine, virisemine, nutmine jms. Mõnikord ärkab pealekauba kell 5 lõplikult üles ja enam magama ei jää. Miks ta küll ei maga, olen mõelnud ja alati leidnud endale sobiva põhjenduse: palju uusi muljeid, hammaste tulek, väsitav nädalavahetus. Katsu siis olla naeratav, aktiivne ja suhtlemisaldis ning pöörata naljaks tuttava märkuse enda väljanägemise kohta. Ja ei lohuta mind ka teadmine, et mõnel teisel on veel raskem, kasvõi kaksikute emadel. Kui saaks ainult magada.

Kaelusmütsi sain lõpuks valmis, aga
Triinu keeldub seda pähe panemast:(. Hakkasin siis talle sokke kuduma. Hästi lihtsaid ja veidi triibulisi.
















Uuest "Käsitöö" ajakirjast hakkas mulle see heegeldatud pontsho meeldima. Aga et ma endale seda ei viitsi teha, siis mõtlesin, et teen Triinu nukule ühe sarnase asjanduse. Täna tegin siis algust ja kuna päeval magasin koos lapsega, siis jõudsin ainult ühe motiivi valmis. Eks homme jälle päev.







1 kommentaar:

siuu ütles ...

ma ei tea kui vana sinu laps on, aga meil on ööd vist siin üsna samasugused. päris kella 5 ajal ülestõusmist ei ole, aga ca iga tunni järel on nutt ja hala. sündimisest saadik. ei oska ka ennast ega teisi lohutada muuga, et ehk läheb üle...