pühapäev, detsember 17, 2006

Minu salasõber Sassu on mind avastanud! Ega ma end ei tahtnud eriti varjata ka ja kirjutasin paki saatjaks Triinu Lepa. Kuna siin väikeses kohas paki vastu võtnud Eesti Posti töötaja tunneb mind nägupidi, siis kirjutas ta paki saatelehe üsna imestunud näoga, ent õnneks siiski kommentaarideta:)

Kingituseks kudusin Sassule kindad. Lõngaks Alvita Alpaka Superfine, vardad nr 2,5, lõnga kulus natuke üle 2 toki (pisut kasutatud kolmanda toki panin pakki kaasa). Nende kinnaste kudumine oli mulle üks paras peavalu. Kõigepealt arvan ma, et need on Sassule suured. Teiseks käitus see pärlkude õige imelikult ning kinnas hakkas diagonaalis kiskuma, nõnda et kinnaste "sirgeks" pressimine oli omaette ooper ning võib-olla jätkub selline spiraali keerdumine ka kinnast kandes.
Probleemsete kinnaste tõttu panin Sassule paki sisse 2 tokki punast alpakat, et ta saaks ise endale parajad kindad kududa;). After Eighti shokolaad leidis õnneks juba Sassu poolt sihipärast kasutamist:).

7 kommentaari:

Annu ütles ...

issand, ma olen üliosavale kindmeistrile kindad teinud.

Ann ütles ...

Nali naljaks, aga minul on Triinu Lepa nimeline töökaaslane täiesti olemas :)

Anonüümne ütles ...

Veel kord aitähh ;) Kindad on parajad - mul korralik maanaise käsi - pole lootustki, et suureks jäävad. Mingit keerdumist pole küll tuvastanud.Mõõõnusad pehmed ja ilusad! Ja šokolaadist on praeguseks ainult karp mälestuseks.Väga hää oli. Pean päälinna külastades kohe uurima, kust lisa saab :D

Sots ütles ...

Eh, aitäh ilusate sõnade eest!

Sots ütles ...

Eks see pimedas välguga pildistamine sööb need õiged värvid ära,eriti siis kui ei oska pildistada ja aparaat on ka kehvavõitu. Värviprobleemidele pöörasin tähelepanu ka Flikcri pildi kommentaaris.

Katrin ütles ...

sots, sorry et teemaväliselt, aga ei saa kuidagi jätta küsimata, kuidas sa mu blogi kommenteerima sattusid? ma siiani jumala siiralt arvanud, et mitte keegi mitte kunagi teda ei loe, aga nüüd ühtäkki niimoodi kohe pärast ülespanemist hops kommentaar...
ei tea su meiliaadressi, et otse küsida. minule saab otse vastata katrin.lumberg@gmail.com. ja oma blogist sa saad ju selle teemakohatu kommentaari ära kustutada ja siis polegi midagi pahasti?

Sots ütles ...

Katt, kirjutan sulle meilile